Dahlstiernska Gymnasiet

Skolstart - fortsatt distansundervisning

På Dahlstiernska gymnasiet startar vi undervisning måndagen den 11 januari. Det sker enligt rekommendationen med fortsatt distansundervisning.

Gott Nytt år på er ! Det är dags för start igen. Vi börjar skola och undervisning igen måndagen den 11 januari. Ni fortsätter enligt höstens schema två veckor till och därefter träder vårschemat in.                         

Fortsatta distansstudier gäller enligt Covid-rekommendationen fram till den 24 januari. Undantag från distans är praktiska moment som inte kan skjutas upp och särskilt stöd för de som behöver det. Elever på introduktionsprogrammen ska vara i skolan med undantag för första veckan som ska ske på distans.

Ni som har lärlingsplats och det inte finns hinder för att vara på platsen i och med Covid fortsätter med det som förut.

Ni kommer att få ytterligare besked om upplägg dagarna innan den                  11 januari av skolan/mentorerna. Har du frågor om studierna- tveka inte att ring din mentor eller administrationen på 0530-18257.

Tills vi syns igen. Fortsätt vara noga med smittskyddsrestriktionerna:          Håll avstånd, tvätta händerna, stanna hemma om du har förkylningssymptom. Undvik att vara i större sociala sammanhang.

Läs mer på: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/jul-och-andra-hogtider/#allmanna

Hälsningar

Personalen på Dahlstiernska Gymnasiet